Nytt märke i nätbutiken!

Nytt märke i nätbutiken!

Ekholms Prob -serie är en skonsam  hud och pälsvårdsserie speciellt anpassad för extra känslig hud och lämpar sig väl till hästar, hundar och andra djur. Många av våra produkter ger en lugnande effekt på huden och hjälper även huden bibehålla ett gott skick med en regelbunden användning. De är bla effektiva mot klåda på huden, mankam och svansrot  orsakat av sol och insektsangrepp eller där huden behöver en extra omvårdnad.
Även mycket effektiva att använda som groomingprodukter eftersom de är mycket rengörande och innehåller extra oljor som ger en naturlig glans.

Ekholms PROB serie innehåller inga parabener, mineraloljor, paraffiner, blekmedel, färgämnen och även minimalt med emulgeringsmedel.
Ekholms Prob -serie har ett brett användningsområde och med 19 olika produkter i serien täcker den stora delar av djurens behov utvärtes. 

De aktiva substanserna är bla 100% certifierad Aloe Vera, vitamin B5, silkeprotein, Propolis, kåda och tjära från tall och andra naturliga ingredienser. Alla ingredienser är godkända i cosmetikaportalen för människor men inte registrerade för försäljning till människor.
Testa gärna och få en upplevelse av våra effektiva kvalitetsprodukter.

PROB produkterna tillverkas i Sverige och är både hud- och miljövänliga.

Till vardags och inför tävling och om du som utställare ställer extra höga krav.
PROB seriens produkter kan användas vid tävling eftersom de är helt karensfria enligt FEIs och den Svenska karenstidslistan.

2022-04-10 07:48
Tillagd i varukorgen